Aktuellt

 • ”Brandsäkerhet – Skog & Entreprenad” – Ny utbildning anpassad för skogliga förhållanden

  Nu finns en utbildning i brandfarliga arbeten i skogen. Innehållet är anpassat till skogliga förhållanden, hur man gör en riskbedömning och vilka regelverk som gäller. – Den här utbildningen har varit efterfrågad under en längre tid då det inte har funnits någon utbildning anpassad för skogsbruket och entreprenörer, säger Lukas Svärd på SVEBRA (Föreningen för […]Läs mer »
 • Tack!

  Stort tack till alla som medverkade på vårt seminarium 3 maj! Bilder från seminariet  Läs mer »
 • Nyhetsbrev

  Nya normen, praktisk släckövning, grundläggande brandskydd. Du har väl inte missat de senaste nyhetsbreven? Vecka 17 Vecka 14 Vecka 12Läs mer »
 • Manual till administrationssystemet EduAdmin

  Här kan du ladda ner manualen för det nya administrationssystemet. Manual lärarportalen Manual för administratörerLäs mer »
 • Nytt infoblad

  Ett nytt infoblad om Brandfarliga Arbeten är nu framtaget. Fritt att använda. Ladda ner infobladet här.Läs mer »
 • Välj rätt app för tillstånd vid heta brandfarliga arbeten!

  I företagsförsäkringar finns det krav på att fylla i säkerhetsregler när heta brandfarliga arbeten ska utföras. Traditionellt så har man fyllt i dessa i pappersform men nu går det lika bra om inte bättre att göra det digitalt direkt i telefonen. I Sverige finns idag två olika certifikat och två olika appar, Brandfarliga Arbeten och […]Läs mer »
 • Nu får ni erbjuda Brandfarliga Arbeten digitalt!

  Det har nu tagits beslut som möjliggör att ni kan köra Brandfarliga Arbeten på distans, t.o.m. 2021-12-31.  För att säkerställa kvaliteten på genomförd kurs ställer vi ett antal krav på det system ni väljer för genomförande:  Webbkamera ska finnas så att instruktör och deltagare syns i bild och undervisning ska ske live.  Instruktören ska ha möjlighet att dela skärm för att visa PPT med ljud så filmerna hörs bra.  […]Läs mer »

Boka din instruktörsutbildning